Thermische bescherming

Home | Shieldinx

EMI-afscherming

Brede beschermingsoplossingen

Betrokken bij uw design

Bent u op zoek naar thermische bescherming om uw kabels en elektriciteit binnen uw bedrijf tegen hitte te beschermen? Dan is Shieldinx met zijn kennis en ervaring in dit vakgebied de geschikte partij voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van thermische beschermingsoplossingen binnen diverse situaties en projecten.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ons specialisme in thermische bescherming

Thermische bescherming beschermt de kabels en elektronica op uw zaak tegen hitte en vonken. Het voorkomt overbelasting van de motor en limiteert zo de stroom die uw toestel mag opnemen. Wij zijn een toonaangevend bedrijf in EMI-beschermingsoplossingen en op het gebied van thermische- en mechanische-beschermingsoplossingen. Wij bieden een compleet pakket aan producten aan, die zorgen voor oplossingen van uw:

  • Elektromagnetische afscherming
  • Thermische afscherming
  • Mechanische afscherming

Het juist afschermen van uw elektronicabehuizing is een serieuze zaak die, wanneer het in een vroeg stadium wordt meegenomen in het designtraject, tot de minste kosten en tijdverspilling leidt. Een oplossing bij ons gaat daarom naast inventief altijd uit van het beperkt houden van extra kosten. Daarnaast zorgt het inschakelen van een professional voor zo min mogelijk ergernis binnen uw project. Wij kijken mee naar uw design en zorgen voor de juiste thermische bescherming, zoals bijvoorbeeld een thermische pasta ter verkoeling van uw elektronica. 

Schakel ons in als uw partner

Schroom niet en schakel ons in als uw partner in thermische afscherming en thermische beschermingsoplossingen. Met onze ervaring in de elektronica-industrie zetten wij uw uitdaging zo snel mogelijk om in een passende oplossing. Neem in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op om mee te kijken naar uw design. Hoe later wij meekijken naar thermische bescherming in uw design, hoe lastiger het wordt om nog stappen terug te gaan.

Bekijk hier onze diensten.

EMI ABSORPTION

Wave-X is een effectieve en betrouwbare oplossing voor EMI- en RF-onderdrukking dankzij de geavanceerde formulering.

EMI SHIELDING

Als uitvinder van de stof over schuim (FOF)-technologie, zijn we al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van EMI-pakkingen. Een kern van polyurethaan, omwikkeld met sterk geleidende stof biedt uitstekende afschermings- en aardingsmogelijkheden.

SHIELDED CABLE & WIRE PROTECTION

Gevlochten kous is standaard verkrijgbaar in Polypropyleen en Polyamide.

THERMAL MANAGEMENT

Thermische spleetpads worden meestal gebruikt om componenten naar een koellichaam of chassis te overbruggen.

Shieldinx