Extrudable absorbers

Wave-X Heat – nog een andere EMI-absorberinnovatie van ARC Technologies. Wave-X Heat is een warmtekrimpbare buisabsorber. Het is ontworpen om naadloos te integreren met uw draad- en kabelassemblages, waarbij knooppunten en connectorinterfaces netjes worden afgedicht, terwijl ongewenste EMI-interferentie wordt geabsorbeerd. EMI-interferentie, zowel geleid als uitgestraald, is een veelvoorkomend probleem bij draden, kabels en verbindingen.

Een traditionele oplossing was het installeren van omvangrijke, zware en visueel onaantrekkelijke ferrietkernen op de kabel en het vervolgens overgieten van het ferriet. Een andere ruwe optie is om geleidende tape over de betreffende kabel of verbinding te wikkelen.

Wave-X Heat wordt eenvoudig over de kabel of connector geschoven, er wordt warmte toegepast en de absorber krimpt om zich aan te passen. Wave-X Heat heeft een binnenlaag van thermoplastisch polymeer, in nauwkeurige verhoudingen gemengd met magnetisch permeabele metaalpoeders. De buitenlaag is een hoog diëlektrisch thermohardend polymeer. Bij matige hitte krimpt het product tot een verhouding van ongeveer 3:1.

Shieldinx