Thermische afscherming

Home | Thermische afscherming

EMI-afscherming

Brede beschermingsoplossingen

Betrokken bij uw design

Zoekt u betrouwbare thermische afscherming voor de apparatuur en elektronica binnen uw bedrijf? Dan is Shieldinx de juiste partij voor uw project. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij een toonaangevend bedrijf binnen ons vakgebied. Aan ons de taak om binnen uw uitdaging een passende oplossing te vinden.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom is thermische afscherming belangrijk voor uw elektronica?

Thermische afscherming, ook wel thermische isolatie genoemd, is een belangrijke bescherming voor de elektronica binnen uw bedrijf. Hittebestendige pakkingen zorgen voor het tegengaan van warmteverlies en wateropname van uw apparatuur. Dit werkt niet alleen energiebesparend, maar is ook belangrijk voor de veiligheid van u en uw personeel. Het beschermt namelijk tegen warmte, vonken en verbranding aan hete elektronica. 

Maak kennis met onze producten ter afscherming

Als specialist in EMI-beschermingsoplossingen hebben wij een compleet pakket aan producten ter isolatie van uw elektronica en apparatuur. Een greep uit ons assortiment is:

  • Outdoor EMI gaskets
  • Dynagreen gaskets
  • Dynashear gaskets

Om te kijken welke EMI-afscherming binnen uw project geschikt is, adviseren wij u graag door mee te kijken naar uw design. Op deze manier vinden we zo snel mogelijk de beste oplossing die bij uw situatie past.

Neem contact met ons op voor de bescherming van uw elektronica

Om ons in te schakelen als partner voor thermische afscherming van uw elektronica, neemt u eenvoudig contact met ons op. Via het contactformulier vraagt u gemakkelijk een offerte aan voor uw project. Heeft u nog vragen of wilt u zaken liever telefonisch met ons bespreken? Wij zijn te bereiken op 013-3030014.

Bekijk hier onze diensten.

EMI ABSORPTION

Wave-X is een effectieve en betrouwbare oplossing voor EMI- en RF-onderdrukking dankzij de geavanceerde formulering.

EMI SHIELDING

Als uitvinder van de stof over schuim (FOF)-technologie, zijn we al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van EMI-pakkingen. Een kern van polyurethaan, omwikkeld met sterk geleidende stof biedt uitstekende afschermings- en aardingsmogelijkheden.

SHIELDED CABLE & WIRE PROTECTION

Gevlochten kous is standaard verkrijgbaar in Polypropyleen en Polyamide.

THERMAL MANAGEMENT

Thermische spleetpads worden meestal gebruikt om componenten naar een koellichaam of chassis te overbruggen.

Shieldinx