EMI-afscherming

Home | EMI-afscherming

EMI-afscherming

Brede beschermingsoplossingen

Betrokken bij uw design

Voor betrouwbare en vakkundige EMI-afscherming in uw bedrijf is Shieldinx dé partner. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring binnen dit vakgebied en zijn een toonaangevend bedrijf voor oplossingen binnen uw project. We kijken graag mee in uw designtraject om zo tot een passende afscherming te komen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe werkt EMI-afscherming?

Het is belangrijk om gevoelige elektronica binnen uw bedrijf te beschermen met een EMI-afscherming. Dit zorgt ervoor dat de apparatuur wordt beschermd tegen elektromagnetische straling, waardoor uw elektronica optimaal kan functioneren zonder storingen. Als specialist in EMI-beschermingsoplossingen zorgen wij hiervoor met behulp van pakkingen die barrières creëren als bescherming. Zo kan het elektromagnetische veld niet verstoord worden. Wist u dat thermische afscherming ook belangrijk is voor uw apparatuur ter bescherming van hitte? Zo zorgt u voor de juiste veiligheid op de werkvloer.

Maak kennis met de EMI-pakkingen

Uw elektronica kan een EMI-afscherming krijgen door middel van verschillende pakkingen. Voorbeelden van EMI-pakkingen zijn:

Wij kijken graag met u mee welke pakking het beste bij uw project en elektronica past. Zo bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw bedrijf.

Vraag een offerte aan voor uw project

Wilt u een offerte aanvragen om de elektronica binnen uw project te beschermen? Dat kan eenvoudig via ons contactformulier. Schroom niet bij vragen om ons ook een bericht te sturen, wij helpen u graag verder. Wanneer u uw project liever telefonisch bespreekt, zijn wij te bereiken op 013-3030014. We staan u graag te woord!

Bekijk hier onze diensten.

EMI ABSORPTION

Wave-X is een effectieve en betrouwbare oplossing voor EMI- en RF-onderdrukking dankzij de geavanceerde formulering.

EMI SHIELDING

Als uitvinder van de stof over schuim (FOF)-technologie, zijn we al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van EMI-pakkingen. Een kern van polyurethaan, omwikkeld met sterk geleidende stof biedt uitstekende afschermings- en aardingsmogelijkheden.

SHIELDED CABLE & WIRE PROTECTION

Gevlochten kous is standaard verkrijgbaar in Polypropyleen en Polyamide.

THERMAL MANAGEMENT

Thermische spleetpads worden meestal gebruikt om componenten naar een koellichaam of chassis te overbruggen.

Shieldinx