Thermische pasta

Home | Thermische pasta

EMI-afscherming

Brede beschermingsoplossingen

Betrokken bij uw design

Heeft u thermische pasta voor de apparatuur en elektronica van uw bedrijf nodig? Kijk dan eens naar de producten van Shieldinx. Met onze jarenlange kennis en ervaring in thermische en mechanische beschermingsoplossingen hebben we verstand van zaken en adviseren we u graag in welke koelpasta voor uw project geschikt is.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Thermische pasta ter verkoeling van uw apparatuur

Bij het gebruik van elektronica, apparatuur en elektronische componenten is het belangrijk om oververhitting te voorkomen. Op deze manier blijft alles naar behoren werken en zorgt u voor de juiste veiligheid binnen uw bedrijf. Als specialist in EMI-beschermingsoplossingen bieden wij thermische pasta aan om oververhitting van uw apparatuur te voorkomen. Deze koelpasta is een goede thermische beschermer, omdat het de warmte tussen actieve elektronische elementen geleid. Dit zorgt voor een optimale werking tussen de verschillende componenten van uw apparatuur. De levensduur en prestaties van uw elektronica worden door de thermische pasta verhoogd. Een andere beschermingsoplossing om oververhitting van elektronica te voorkomen, is het gebruik van hittebestendige pakking.

Vraag een offerte bij ons aan voor uw project

Een offerte voor beschermingsoplossingen zoals thermische pasta, vraagt u eenvoudig bij ons aan via het contactformulier. Ook voor advies over elektronische beschermingsoplossingen binnen uw project kunt u bij ons terecht. Wij kijken graag mee met uw designtraject. Voor het bespreken van uw project of bij vragen bereikt u ons telefonisch op 013-3030014.

Bekijk hier onze diensten.

EMI ABSORPTION

Wave-X is een effectieve en betrouwbare oplossing voor EMI- en RF-onderdrukking dankzij de geavanceerde formulering.

EMI SHIELDING

Als uitvinder van de stof over schuim (FOF)-technologie, zijn we al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van EMI-pakkingen. Een kern van polyurethaan, omwikkeld met sterk geleidende stof biedt uitstekende afschermings- en aardingsmogelijkheden.

SHIELDED CABLE & WIRE PROTECTION

Gevlochten kous is standaard verkrijgbaar in Polypropyleen en Polyamide.

THERMAL MANAGEMENT

Thermische spleetpads worden meestal gebruikt om componenten naar een koellichaam of chassis te overbruggen.

Shieldinx