Schuim pakking

Home | Schuim pakking

EMI-afscherming

Brede beschermingsoplossingen

Betrokken bij uw design

Voor een kwalitatieve en betrouwbare schuim pakking ter bescherming van uw apparatuur en elektronica binnen uw bedrijf is Shieldinx een geschikte partij. Met onze jarenlange kennis en ervaring in het vakgebied van thermische en mechanische beschermingsoplossingen bent u verzekerd van de beste veiligheid op de werkvloer.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Geleidende schuim pakking

Een geleidende schuim pakking is de oplossing voor elektronica die conformiteit en EMI-afscherming vereisen. De geleidbaarheid van deze thermische isolatie zorgt voor lage compressiekrachten en een verbeterde effectiviteit bij hoge frequenties van de apparatuur. Net zoals de fingerstock pakking is de schuim isolatie geschikt voor elektronica met hoge temperaturen en vermindert het de warmtegeleiding, waardoor de stralingen en warmte-energie beheerst blijven. Ons bedrijf in EMI-beschermingsoplossingen kijkt graag met uw designtraject mee om geschikt thermische isolatieschuim voor u te vinden. De juiste thermische producten verminderen namelijk uw productiekosten en verbeteren de veiligheid op de werkvloer.

Vraag en offerte aan voor uw beschermingsoplossing

Bent u op zoek naar de juiste schuim pakking als beschermingsoplossing voor uw bedrijf? Vraag eenvoudig een offerte aan via het contactformulier. Voor vragen of het bespreken van uw project, bereikt u ons door te bellen naar 013-3030014. Wij staan u graag te woord en kijken ernaar uit om uw partner in EMI-beschermingsoplossingen te zijn.

Bekijk hier onze diensten.

EMI ABSORPTION

Wave-X is een effectieve en betrouwbare oplossing voor EMI- en RF-onderdrukking dankzij de geavanceerde formulering.

EMI SHIELDING

Als uitvinder van de stof over schuim (FOF)-technologie, zijn we al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van EMI-pakkingen. Een kern van polyurethaan, omwikkeld met sterk geleidende stof biedt uitstekende afschermings- en aardingsmogelijkheden.

SHIELDED CABLE & WIRE PROTECTION

Gevlochten kous is standaard verkrijgbaar in Polypropyleen en Polyamide.

THERMAL MANAGEMENT

Thermische spleetpads worden meestal gebruikt om componenten naar een koellichaam of chassis te overbruggen.

Shieldinx