Hittebestendige pakking

Home | Hittebestendige pakking

EMI-afscherming

Brede beschermingsoplossingen

Betrokken bij uw design

Een hittebestendige pakking voor de EMI-afscherming van uw elektronica is geen overbodige luxe. De pakking is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor dit veiligheid biedt op de werkvloer. Shieldinx is dé partner voor thermische en mechanische beschermingsoplossingen binnen uw bedrijf. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij een toonaangevend bedrijf in dit vakgebied.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat is de hittebestendige EMI-pakking?

Om storingen in de apparatuur en elektronica binnen uw bedrijf te voorkomen is EMI-afscherming ontwikkeld. Met behulp van pakkingen worden barrières gecreëerd in uw elektronica, zodat het elektromagnetische veld niet verstoord wordt. Wij bieden verschillende EMI-pakkingen aan om zo de beste oplossing voor uw project te realiseren. Voorbeelden hiervan zijn de fingerstock pakking en de hittebestendige pakking. Deze laatste afscherming wordt gebruikt bij elektronica en apparatuur met hoge temperaturen. De afschermende pakking is halogeenvrij en heeft een vlamvertragende formule. Zo biedt deze bescherming de juiste veiligheid op uw werkvloer. Een andere afscherming uit ons assortiment is de schuim pakking.

Neem contact met ons op voor afscherming van uw elektronica

Om een offerte voor hittebestendige pakking bij ons bedrijf in EMI-beschermingsoplossingen aan te vragen bereikt u ons op verschillende manieren. Telefonisch contacteert u ons via 013-3030014. Het aanvragen van een offerte kan daarnaast eenvoudig door ons contactformulier in te vullen. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht, wij helpen u graag verder!

Bekijk hier onze diensten.

EMI ABSORPTION

Wave-X is een effectieve en betrouwbare oplossing voor EMI- en RF-onderdrukking dankzij de geavanceerde formulering.

EMI SHIELDING

Als uitvinder van de stof over schuim (FOF)-technologie, zijn we al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van EMI-pakkingen. Een kern van polyurethaan, omwikkeld met sterk geleidende stof biedt uitstekende afschermings- en aardingsmogelijkheden.

SHIELDED CABLE & WIRE PROTECTION

Gevlochten kous is standaard verkrijgbaar in Polypropyleen en Polyamide.

THERMAL MANAGEMENT

Thermische spleetpads worden meestal gebruikt om componenten naar een koellichaam of chassis te overbruggen.

Shieldinx