GELEIDENDE ELASTOMEREN

Onze lijn siliconenpakkingen biedt afschermingsmogelijkheden in diverse markten en toepassingen, waaronder militaire, ruimtevaart-, medische, vloeistofafdichtings-, milieu- en microgolftoepassingen. Onze siliconenelastomeren zijn speciaal ontworpen voor pakkingtoepassingen die een hoge mate van demping tot 120 db vereisen.

SEM staat bekend om zijn hoogwaardige EMI-afschermende pakkingen. Wij bieden een volledige productfamilie om aan een breed spectrum aan beveiligingsbehoeften te voldoen. Onze siliconenpakkingen voldoen aan de behoeften van klanten in verschillende markten, tegen zeer concurrerende prijzen. Ingenieurs kunnen nu aan al hun afschermingsbehoeften voldoen bij één fabrikant, in plaats van via meerdere distributeurs of wederverkopers te moeten gaan.

Siliconen, het basismateriaal voor elastomeren, hebben afdichtingseigenschappen tegen omgevingsinvloeden. Afscherming wordt bereikt door, afhankelijk van het product, verschillende media in de siliconen te verwerken. Draad wordt gebruikt om geleidbaarheid te verschaffen in de georiënteerde siliconenlijn en een niet-corrosief deeltje wordt aan de geëxtrudeerde delen toegevoegd. Omdat geleidende elastomeren kunnen worden geëxtrudeerd, kunnen er veel verschillende profielen en lengtes worden gemaakt voor elke toepassing.

Shieldinx