Fingerstock pakking

Home | Fingerstock pakking

EMI-afscherming

Brede beschermingsoplossingen

Betrokken bij uw design

Heeft u fingerstock pakking nodig voor de apparatuur en elektronica van uw bedrijf? Shieldinx is een geschikte partner in EMI-, thermische en mechanische beschermingsoplossingen. Onze jarenlange kennis en ervaring zetten we in om de beste oplossingen binnen uw designtraject te vinden. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke bescherming op de werkvloer.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe wordt een fingerstock pakking gebruikt?

Een fingerstock pakking bestaat uit contactstrips om openingen tussen elektronische componenten te dichten. Dit is nodig voor de juiste EMI-afscherming van uw apparatuur om zo storingen en oververhitting te voorkomen. De pakking wordt gebruikt bij elektronica die niet geschikt is voor laseren of solderen. Net als een schuim pakking kan dit ook gebruikt worden bij apparatuur met hoge temperaturen. Er zijn verschillende montagemogelijkheden voor deze contactstrips, zoals:

  • Klembevestigingen
  • Stick-on montage
  • Snap-on montage
  • Kliknagels

Als specialist in EMI-beschermingsoplossingen kijken we graag met u mee in welke montage geschikt is binnen uw project. Zo heeft u gegarandeerd de beste oplossing voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op voor EMI-afscherming binnen uw project

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor een fingerstock pakking ter EMI-afscherming van uw apparatuur door ons contactformulier in te vullen. Bij vragen over onze producten of uw project staan we u ook graag te woord. Wij zijn telefonisch te bereiken op 013-3030014. We helpen u graag verder om zo de veiligheid op uw werkvloer te verbeteren.

Bekijk hier onze diensten.

EMI ABSORPTION

Wave-X is een effectieve en betrouwbare oplossing voor EMI- en RF-onderdrukking dankzij de geavanceerde formulering.

EMI SHIELDING

Als uitvinder van de stof over schuim (FOF)-technologie, zijn we al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van EMI-pakkingen. Een kern van polyurethaan, omwikkeld met sterk geleidende stof biedt uitstekende afschermings- en aardingsmogelijkheden.

SHIELDED CABLE & WIRE PROTECTION

Gevlochten kous is standaard verkrijgbaar in Polypropyleen en Polyamide.

THERMAL MANAGEMENT

Thermische spleetpads worden meestal gebruikt om componenten naar een koellichaam of chassis te overbruggen.

Shieldinx